FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

З 5 квітня у закладах освіти Марганця учні 1 – 11 класів переходять на дистанційне навчання

З 5 квітня учні 1 – 11 класів переходять на дистанційне навчання

Задля зменшення ризиків передачі Covid-19 таке рішення ухвалила 1 квітня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника міського голови Андрія Качка.

Під час засідання начальник управління освіти Ірина Куліш повідомила, що станом на 01.04.2021 року підвищився рівень захворюваності учнів шкіл міста. За навчальний тиждень з 22 по 26 березня поточного року спостерігалось значне збільшення захворюваності учнів 1-11 класів на ГРВІ (за результатами встановлення діагнозу сімейними лікарями) – 503 учні. Певна кількість батьків не звертались до лікарів. Однак в письмовій формі повідомляли класних керівників про відсутність дітей з причин гострих респіраторних захворювань та самоізоляції у зв’язку із захворюваністю на COVID-19 батьків учнів. Тому, загальна кількість дітей, які не відвідували освітні заклади, – 869. Найбільше хворіли на ГРВІ та ГРЗ, були відсутні у зв’язку з захворюваністю на COVID-19 батьків, учні Добронадіївського НВК, НВК «Ліцей-СЗШ №10», СЗОШ № 9, МСШ № 2, Марганецької гуманітарної гімназії ім. Т. Шевченка.

З метою зменшення кількості захворюваності серед учнів навчальних закладів та створення безпечних умов освітнього процесу, за результатами доповідей та обговорення, комісія вирішила: на підставі щоденного моніторингу та доповіді керівника управління освіти надати дозвіл на переведення учнів 1-11 класів закладів загальної середньої освіти міста на дистанційну форму навчання (з використанням інформаційно-комунікаційних технологій). Більш детальна інформація:https://marganets-rada.dp.ua/.../2859-z-5-kvitnya-u...

Кiлькiсть переглядiв: 104