FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Міжнародний день щастя

#Міжнародний_день_щастя

#ПРОФІЛАКТИКА_ЕМОЦІЙНОГО_ВИГОРАННЯ

#ГОДИНА_ПСИХОЛОГІЇ

ЩАСТЯ ПОРУЧ

Дуже важливо в реаліях сьогодення підтримувати свою резильєнтність (емоційну пружність), дозволяючи собі радіти дрібничкам, і це далеко не прояв егоїзму! Це допомога власній психіці адаптуватися до життя в умовах невизначеності та вистояти в безкінечному потоці стресу та тригерів.

20 березня з нагоди Міжнародного дня щастя у 7-Б класі було проведено інтегровану класну годину з участю практичного психолога «Щастя поруч».

Під час зустрічі учні ділилися асоціаціями до слова «щастя», розшифровували анаграми, заповнюючи ресурсними словами чарівну пляшку щастя, ділилися спогадами про щасливі моменти, прокладали паралель між позитивним мисленням та стресостійкістю. Пригадали «Гру в радість» дівчинки Поліанни та її уроки рефреймінгу – вміння побачити позитив в негативі.

Наприкінці зустрічі учні ознайомилися з техніками розвитку позитивного мислення як складової емоційної стійкості та отримали поради: «Як поповнювати власний ресурс».

Детальніше https://www.facebook.com/mn.lyceum9/posts/pfbid02mL4CGuH4aoBPLXczHHSZegbUP6ymLaH8S7yPLTqWaJNBaGYSqoETvXXWZsXfW3DMl

Кiлькiсть переглядiв: 91